Svanholm Storkøkken

Storkøkkenet er Svanholms hjerte. I Svanholms køkken bruger vi udelukkende økologiske råvarer, og langt det meste er fra vore egne marker.
Køkkenet bager rugbrød af vores egen mel, kærner smør og laver yoghurt af vores egen mælk, lt og henkoger og sylter sensommerens mange grønne sager. 

I Storkøkkenet serveres der aftensmad 6 dage om ugen, som kollektivisterne kan spise i spisesalen eller tage med hjem.

I hverdagene er det Køkkengruppens ansatte der laver maden og i weekenderne er det kollektivisterne der deles om opgaven: Alle skal således lave mad 1 gang om måneden og vaske op 2 gange om måneden. Maden laves sammen med 4 andre kollektivister. 

Køkkenet sørger desuden for alle nødvendige indkøb, så kollektivisterne ikke skal købe ind til morgenmad, madpakker og det aftensmad, man selv ønsker at lave. Råvarer kan hentes i køkkenet...og det kan toiletpapir, shampoo og andre fornødenheder også. 

Har du lyst til at månedens Menu, klik på linket :  menuplan