Mai Søndergaard Madsen

Fødselsår: 1974

Indflytnings år: 2003

Status: Jeg bor sammen med mine to børn Sylvester (1998) og Leander (2004). Er i et forhold med Martin, som også bor på Svanholm med sin søn.

Uddannelse: Uddannet pædagog på Frøbelseminariet.

Har et Grundforløb i skilteteknik og grafisk design fra center for medie og kommunikation på RTS.

Arbejde: Jeg er Socialpædagog på et botilbud i frederikssund kommune. 

Derudover foretager jeg småredigering og opdateringer på svanholms hjemmeside. Laver små grafiske opgaver fra tid til anden.

Fritid: Børn, mad, kærlighed, venner, koncerter, personlig udvikling, kunst, nuet, feminisme, saunagus, loppemarkeder, kreativitet, bøger, sjove serier, Woody Allan film, skoven, solnedgange, fugle, grafisk design, æstetik, musik, en god sval øl, bål, Roskilde festivallen (arbejder i skilte produktionen for festivallen).

Jeg bor på Svanholm fordi: Jeg tror på fællesskabet, økologi, bæredygtighed, dyrevelfærd. Et bevidst forbrug og mindre fokus på penge og materialisme. Jeg føler mig hjemme og holder utrolig meget af stedet og dets værdier. På en god dag kan jeg mærke den fantastiske sammenhængskraft som udspringer af solidaritet og en stærk social kapital. 

For tiden optager dette mig på Svanholm: Kontaktgruppens løbende arbejde med at behandle henvendelser fra nye ansøgere til kolletivet, samt optagelsen af nye svanholmere.

Jeg drømmer om at vi på Svanholm: Får udarbejdet en samlet grøn transportpakke med en mere bæredygtig bilpark, hvor det skal blive billigere at køre i en brændstoføkonomisk bil. 

Mit yndlingssted på Svanholm: Udsigten ud over engen med kik til vores vindmøller, fugleliv, kvæg og flotte solnedgange. Mit træ i skoven. Feel free, hug a tree.