Rundvisninger på Svanholm

Vi tilbyder flere forskellige måder at komme på rundvisning på Svanholm.

Alle rundvisninger starter ved Cafébutikken, Svanholm Gods 16A.


1: Offentlig rundvisning i VINTERperioden 2017-2018: SØNdagene 29/10 + 19/11 + 10/12 + 14/1 + 18/2 + 18/3 + 8/4.

Rundvisningen starter kl. 11,00 og tager ca. 1,5 time. Den afsluttes i Cafébutikken med en kop kaffe eller te og 2 kugler Svanholm-is udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis.

Pris: 120 kr. pr person. Børn i følge med voksne gratis. (Børnene betaler naturligvis for eventuel forplejning). Vi tager kort, Mobilpay og kontanter.

Tilmelding ikke nødvendig.

2: Grupperundvisninger med egen guide.

Denne rundvisning henvender sig til større eller mindre grupper. I har jeres egen guide med rundt og kan derfor få netop den historie I interesserer jer for.

En sådan rundvisning tager normalt ca. 1,5 time og vi anbefaler at slutte af i caféen med kaffe og Svanholm-is. I caféen er der mulighed for at stille mere generelle spørgsmål eller få uddybet særlige emner. Man kan jo også bare nyde sin gode kop kaffe eller te og overraske sine smagsløg med Svanholm-is, der byder på helt nye - og rigtig velsmagende - ingredienser.

Prisen for en rundvisninger er 100,- kr. pr. person (mindste beløb er 1.000,- kr.). Børn op til 12 år ifølge med voksne, gratis. Hvis gruppen er større end 25 personer, sætter vi 2 rundvisere på, så alle kan se og høre.

Ønsker I at afslutte med kaffe  og Svanholm-is - udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis - koster det 60,- kr. pr. person.

3: Oplevelses- og inspirationsdage 

En fælles dagsoplevelse for hele arbejdspladsen. Med fokus på økologi, nærvær og det forpligtende fællesskab, åbner vi op for inspiration, vender op og ned på tankesættet og ryster medarbejderne sammen. Vi strikker et program sammen, der passer til jeres ønsker.

4: Foredrag om Svanholm

Et foredrag om Svanholm ligner rigtig meget det man kommer til at opleve, hvis man kommer på vores rundvisning her. Vi fortæller om og viser billeder fra vores store økologiske landbrug, vores fælleskøkken, fællesmøder, fællesøkonomi, børneliv og alt det, der kan opstå, når man er mange mennesker, som vil noget sammen.

De fleste som har været på rundvisning her ender med at stille sig spørgsmålet: Kunne jeg bo sådan et sted. Det afgørende er ikke, hvad svaret er. Det afgørende er, at tilhøreren for en stund har gjort sig tanker om, at der findes andre måder at bo og leve på.

Foredraget tager ca. 1,5 time, og koster 3.000 kr.

Tilmelding og spørgsmål om rundvisninger eller foredrag: oplevelser@svanholm.dk eller mobil 40400357.

Læg en besked og husk at sige dit telefonnummer, så ringer vi tilbage så hurtigt som muligt.

Har I fået taget et rundvisningsfoto ? - så se det her:

     

At færdes på Svanholm

Vi har tydeligt markeret hvilke områder, der er for alle og hvor vores privatliv begynder. Selv om vores sted er stort og næsten kan virke som et offentligt tilbud, så er det jo vores hjem og vi har præcis samme lyst til og behov for at være private som alle andre. Det håber vi, at du forstår og respekterer. Kommer du med en rundvisning, er alle indstillet på det og du er hjertens velkommen.