Høstmarked 2015 afholdes søndag 6. september 10-16

Vores økologiske høstmarked finder sted den første søndag i september i år - se nærmere herom her på hjemmesiden og på vores Facebook profil når vi nærmer os datoen.

Her kan du smage og købe årets høst af økologiske grøntsager, få rundvisning i kollektivet, købe mad i den økologiske cafe, deltage i hyggelige familie aktiviteter og meget mere. 

Svanholms Høstmarked 2014

Igen i år havde vi en hyggelig dag. Det var godt nok en dag hvor regnen væltede ned et par timer, men de mange besøgende må have set på vejrudsigten og kom i god tid til at nyde de udendørs oplevelser. Resten af dagen blev ekstra stemningsfuld indendørs i vores 2 caféer mens regnen væltede ned og musikerne spillede. Der blev også mulighed for lidt kapløb med regnen.

Der blev smagt på den lækre Svanholm Is og yoghurt som er lavet i samarbejde med Hansens Is, der var rundvisninger, mulighed for at kørte i hestevogn trukket af lipizzanerhestene fra Ordrupdal, og så fik børnene hoppet i halmborgen.

Svanholm viste årets høst af kartofler, majs, bønner, græskar og tomater frem og der blev solgt mange friske varer på den lille torveplads der var indrettet bag Cafébutikken. Som noget nyt i år havde vi selvpluk af tomater. Svanholms børn havde lavet børneboder med legetøj og kager.