Besøg Cafébutik og Grøntsalg

Cafébutikken er åben lørdag og søndag 10-17. 

Vi sælger vores eget okse- og lammekød, Svanholm kaffe udviklet sammen med Just Coffee, Hansens Flødeis, Svanholm æblemost, vores hjemmebagte rugbrød, speltbrød, honning og meget mere. Her kan du købe vores rå mælk, direkte fra koen, i smukke gammeldags glasflasker.

I cafébutikken kan du også drikke varm chokolade, te, kaffe og spise kage eller Hansens Flødeis. Vi har også en dejlig suppe serveret med hjemmelavet creme fraiche og speltbrød.

Grøntbutikken er åben alle dage hele året 10-20.

I grøntbutikken kan du få årstidens friske grøntsager, mælk og æg af egen avl. Og selvfølgelig er det hele økologisk.

Besøg Svanholm

På Svanholm modtager vi gerne besøgende. Det være sig folk der bare er nysgerrige for at høre mere om Kollektivet, økologi og vores projekter, eller folk der har lyst til at være her i en periode.

Vi har derfor forskellige arrangementer hvor dette kan lade sig gøre og vi har fastlagt visse rammer hvorunder det er muligt at besøge os.

Kommer du forbi på andre tidspunkter, bedes du erindre at vi også er et privat hjem for ca. 150 voksne og børn, og at vi også har brug for at have vores hjem for os selv engang imellem. Du er velkommen i dagtimerne i vores skove og området ved Butikken og i / ved Kostalden med behørig hensyn til dyrene.

Ønsker du at besøge os fordi du er interesseret i at flytte ind?   Så se mere her.

At færdes på Svanholm

Vi har tydeligt markeret hvilke områder, der er for alle og hvor vores privatliv begynder. Selv om vores sted er stort og næsten kan virke som et offentligt tilbud, så er det jo vores hjem og vi har præcis samme lyst til og behov for at være private som alle andre. Det håber vi, at du forstår og respekterer. Kommer du med en rundvisning, er alle indstillet på det og du er hjertens velkommen.

Besøg Frederikssund