Besøg Cafébutik og Grøntsalg

Butikken er åben hver lørdag og søndag kl. 10-17.

Vi kan højst modtage en kunde i butikken ad gangen cafeen er lukket for salg af tilberedt mad. Alt hvad vi sælger er til take-away, I må desværre ikke sidde på terrassen og nyde isen eller kaffen, så længe der er restriktioner p.g.a. virus. Mælkesalget er åbent i samme tidsrum som butikken. Husk dine flasker.

Grøntbutikken er åben for selvbetjening hver dag kl. 10-20 (fra 17. april).

Der må kun være en kunde ad gangen i rummet.
Vi har lige fået et nyt hold høns, så om kort tid kan man også købe æg igen.

Besøg Svanholm

På Svanholm modtager vi gerne besøgende. Det være sig folk der bare er nysgerrige for at høre mere om Kollektivet, økologi og vores projekter, eller folk der har lyst til at være her i en periode.

Vi har derfor forskellige arrangementer hvor dette kan lade sig gøre og vi har fastlagt visse rammer hvorunder det er muligt at besøge os.

Kommer du forbi på andre tidspunkter, bedes du erindre at vi også er et privat hjem for ca. 150 voksne og børn, og at vi også har brug for at have vores hjem for os selv engang imellem. Du er velkommen i dagtimerne i vores skove og området ved Butikken og i / ved Kostalden med behørig hensyn til dyrene.

Ønsker du at besøge os fordi du er interesseret i at flytte ind?   Så se mere her.

At færdes på Svanholm

Vi har tydeligt markeret hvilke områder, der er for alle og hvor vores privatliv begynder. Selv om vores sted er stort og næsten kan virke som et offentligt tilbud, så er det jo vores hjem og vi har præcis samme lyst til og behov for at være private som alle andre. Det håber vi, at du forstår og respekterer. Kommer du med en rundvisning, er alle indstillet på det og du er hjertens velkommen.

Besøg Frederikssund