Velkommen på Svanholm

Du er altid velkommen på Svanholm, hvis du vil besøge vores café, deltage i en rundvisning, købe ind i vores grøntsalg eller overnatte i vores hyggelige sheltere eller trætelte i skoven. Flere gange om året holder vi arrangementer, hvor du også har mulighed for at deltage, fx. til vores høstmarked i sensommeren eller i Svanholm festivalen i Juni. Får du lyst til at kombinere dit besøg på Svanholm med andre seværdigheder er her en lille, overskuelig guide til området nær Frederikssund.

Har du spørgsmål eller ønsker at holde et arrangement på Svanholm, er du velkommen til at kontakte Svanholm Oplevelser ved Lea 2883 0401 eller Tommy 2883 3909.

Vi fejrer forårets dag på Svanholm

Kig forbi den 14. april til en dejlig forårsdag på Svanholm. Følg med her eller på Instagram for mere information. Tilmeld dig gratis her: https://www.billet.visitfjordlandet.dk/?ytfilterarrid=391 eller scan QR-koden herunder med dit mobilkamera:


 

Svanholms køer deltager ikke i årets Økodag 2024

På Svanholm arbejder vi på en mere naturlig mælkeproduktion og den højst mulige dyrevelfærd, bl.a. ved at ko og kalv går sammen. Vi er gået over til sæsonkælving, og alle vores køer kælver i foråret, så ko og kalv kan komme ud på marken, når græssets vækst og kvalitet er højst.
 
Det betyder, at vores køer er højgravide på økodagen, og vi vil ikke byde de gravide “damer” at invitere 7.000 mennesker ind på barselsstuen og har derfor besluttet at melde fra i år.
 
“Vi elsker at have besøg og har alle år nydt at afholde Økodagen. Derfor holder vi stadig et arrangement på Svanholm, men uden køernes dansen.
Vi fejrer i stedet at foråret er kommet. Det bliver en markedsdag med Livemusik, god mad og aktiviteter for børn og voksne.
Vi er glade for de mange gæster, vi har haft igennem årene og vil fortsat gerne invitere interesserede til Svanholm for at se vores landbrug og vores kollektiv, men i år altså ikke for at se dansende køer.”
Fortæller Lea, der er Svanholmer og ansvarlig for Svanholm café og oplevelser.

KONTAKT

Administrationen:
Svanholm Gods 4A
4050 Skibby

Tlf.: +45 42 14 08 80
adm@svanholmgods.dk

Pr og presse: pr@svanholm.dk // tlf.: 50470464

ÅBNINGSTIDER
Café med gårdbutik:

Cafébutikken har åbent kl. 10-17:

– Hver lørdag og søndag fra 10. februar til sidste weekend før jul

-Alle skoleferier og forlængede weekender (Vinterferie uge 7 OG 8)

– Hver dag i efterårsferien, uge 42.

Kontakt: oplevelser@svanholmgods.dk

Lea 2883 0401

Tommy 2883 3909

RundvisningerHver søndag kl.11 fra første søndag i april til sidste søndag i oktober.  Grupper efter aftale.

Grøntsalg: Alle dage kl. 10-17 fra 1. maj – 1. november.

Webshop:
svanholmgods.dk/shop