Besøg Cafébutik

Butikken er åben lørdag og søndag kl. 10-17.

Der er åbent for servering af mad og drikke - husk fortsat at holde en meters afstand og pas godt på hinanden. Der er masser af plads til at sidde med afstand ude på terrassen. 

Mælkesalget er åbent når butikken er det, husk dine flasker.

 

Alt hvad vi byder på er økologisk, naturligvis.

I butikken sælger vi alt hvad der har en naturlig forbindelse til Svanholm. Det vil sige, allerhelst vores egne produkter, suppleret med gode sager fra andre lokale økologiske producenter. Findes produkterne ikke på Hornsherred eller i allernærmeste omegn, kan vi godt gå på kompromis, hvis det er varer af en særlig beskaffenhed. Kvalitet frem for alt. Hvis du savner noget, er du selvfølgelig velkommen til at efterspørge. Passer det ind i vores koncept, tager vi varerne ind.

Butikken er kombineret butik og café. I butikken sælger vi hjemmebagt brød, kød fra vores egne dyr, æblemost, honning og frisk mælk, som du selv tapper på flaske. Caféen byder på diverse varme hjemmelavede retter, kaffe, chai, kage og lækker is af vores mælk, udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis. 

Lige uden for cafébutikken har vi en lille fold, hvor nogle af gårdens geder holder til. Geder elsker selskab - mindre børn skal nok følges med en voksen, da gederne sanser med munden.

I nærheden af butikken har vi plantet et stykke jordbær til selvpluk. I sommer perioden vil det være muligt at køre hjem med bøtter og baljer og maver fulde af friske økologiske jordbær. Husk at medbringe skåle eller spande at plukke i.

OBS - vær opmærksom på, at jordbærsæsonen kan rykke lidt fra år til år afhængig af vejret. Men vi har mange forskellige sorter, så vi plejer at dække perioden fra omkring Sankt Hans og til et stykke ind i august.

Kom glad!

Kontakt

oplevelser@svanholm.dk

Svanholm Cafébutik
Svanholm Gods 16A
4050 Skibby

Mobil: 40 40 03 57