Andreas Kamp

Fødselsår: 1978

Status: Gift med Freja

Børn fødselsår: Carla 2012, Solvej 2013, Ines 2016

Indflytningsår: 2013

Uddannelsesbaggrund: Bachelor i forretningsøkonomi og sprog fra Aarhus Handelshøjskole, kandidat i miljø- og naturressourceøkonomi fra Københavns Universitet, PhD i bæredygtighedsvurderinger af bioenergiproduktion

Arbejde: Administrativ medarbejder på Svanholm Gods, Post. Doc. på DTU.

Fritid: Dyrker familieliv, løber, passer grise og høns, brygger øl og drikker dem, spiller brætspil, holder aktive ferier.

Jeg bor på Svanholm fordi: Jeg er en moderne hippie som virkelig gerne vil deltage i omstillingen af vores livsstil, med udgangspunkt i min egen verden. Det mener jeg er mindst svært ved at deltage i et stærkt fællesskab hvor naturhensyn, lokalt engagement og samarbejde er udgangspunktet.

For tiden optager dette mig på Svanholm: At bakke op om Svanholms landbrugsproduktion i en tid hvor gængs politik og almindelig udbud og efterspørgsel ikke afspejler værdien af at tage vare på jord, mennesker og dyr. At give mine døtre en tryg og spændende start på livet. At påvirke mennesker omkring mig i retning af at omstillingen fra en livsstil baseret på fossil energi og egennytteoptimering ikke er teknologisk, men mental.

Mit yndlingssted(er) på Svanholm: En primitiv hytte i skoven jeg indimellem overnatter i. Verandaen foran Cafébutikken med sit lune mikroklima og legeområde.

Min yndlingstradition på Svanholm: At hente frisk mælk fra egne køer.