Gitte Dion Stocki

Fødselsår: 1976

Status: Single. Bor på Svanholm med mine to børn. De bor på skift hos mig og deres far, som også bor på Svanholm.

Børn fødselsår: Elvis (2010), Lily (2013)

Indflytningsår: 2015

Uddannelsesbaggrund: Socialpædagog

Arbejde: Jeg arbejder som pædagog på et beskæftigelsestilbud for voksne udviklingshæmmede i Frederikssund.

Fritid: Mine børn,Svanholm, venner, bøger, musik/film/serier, sortere tøj i vores genbrugs

Jeg bor på Svanholm fordi: Jeg var træt af at bo i byen med små børn. Ville gerne på landet, men ikke alene.  Jeg vil gerne være en del af et bæredygtigt fællesskab. Det er et dejligt sted for mine børn at vokse op, med direkte adgang til skøn natur og dyr, store udendørsarealer at boltre sig på (uden konstant voksen-overvågning) samt legekammerater. Det er fantastisk at få lov til at være en del af et landbrug, der er ikke langt fra jord til bord her. Jeg kan være med til at høste asparges den ene dag, og den næste dag stå i vores fælles storkøkken og tilberede de samme asparges til aftenens menu. Og fordi Svanholm har Danmarks  bedste børneinstitution, med et lille overskueligt miljø og en god normering, samt nogle fantastisk engagerede ansatte.

For tiden optager dette mig på Svanholm: Pr-arbejde. At være med til at gøre opmærksom på vores dejlige sted og tiltrække flere nye svanholmere. At det er blevet sommer og at være så meget som muligt ude og nyde det gode vejr med ungerne

Mit yndlingssted(er) på Svanholm: Storkøkkenet, området foran storkøkkenet, parkskoven, børnehuset.

Min yndlingstradition på Svanholm: Det må være fredagsbar om sommeren. Der er intet der slår at komme hjem fredag eftermiddag og sætte sig op ad den varme mur foran storkøkkenet og få en sludder.

Svanholm citat: Det er bare sjovere når man er flere!