Kirsten Høngsmark

Fødselsår: 1951

Indflytningsår: 1978

Status: Jeg bor sammen med min mand Jes og vores kat.

Uddannelse: Offentlig Planlægning og Administration fra RUC Psykomotorisk Terapeut (afspændingspædagog) og KranieSacralTerapeut

Arbejde: Jeg arbejder med administration og udvikling på Svanholm. Derudover giver jeg behandlinger og underviser på aftenskole.

Fritid: Mit arbejde er også min passion, så det rækker langt ind i min fritid, derudover tager jeg på lange cykelferier med Jes.

Links: Klinik.

Jeg bor på Svanholm fordi: På Svanholm kan jeg forene mit personlige liv og mit arbejdsliv med mine politiske holdninger, sådan at det hele går op i en højere enhed. Derudover er her godt at bo og nogen søde mennesker og så nyder jeg at det er et sted, hvor man kan opleve de historiske rødder helt tilbage til den tidlige middelalder.

For tiden optager dette mig på Svanholm: Arbejdet i Jordbrugets Visionsgruppe, Arbejdet med Svanholm Oplevelser og arbejdet med Svanholms Værdier (dogmegruppen).

Jeg drømmer om at vi på Svanholm: Fastholder og forbedrer vores kommunikation. Sådan at vi fastholder et fællesskab, der bygger på et godt kendskab til hinanden og vores drømme. Sådan at vi finder en fælles vej frem vha. en frugtbar, hjemlig og daglig debat om emner der rækker langt ud over Svanholms daglige trakasserier og frem til mål, der rækker ud over vores egen dagligdag.

Mit yndlingssted på Svanholm: Bag flisladen ved klinikken og tomatdrivhuset.  Fordi man på én gang kan se det ældgamle Svanholm (det store "moderne" kompleks, der blev opført ca. 1850), samtidig med at man kan se rigtig mange af de tiltag vi har lavet i de sidste år (nybyggeri i Gl. Hestestald, ny moderne kostald, nye flisfyr med ny flislade, Info-Café og nyt drivhus) og så er det også her hvor Svanholm Oplevelser planlægger fremtidig Butik, Cafe, Oplevelseshave og meget mere. På den måde synes jeg at det sted rumme både fortid, nutid og fremtid.