Maj Britt Frederiksen

Svanholm Alder: 5

Status: Min familie her på Svanholm består af min dejlige søn (2002) og jeg selv.

Uddannelse: Jeg er cand. mag i religion og kunsthistorie

Arbejde: lærer på Gymnasium

Fritid: Jeg holder umådelig meget af vores omgivelser og nyder meget at være i landskabet (mark, skov og vand) der omgiver os. Holder meget af at besøge vores besætninger af køer og får og geder, som andre blandt mine medkollektivister forsørger. Selv er jeg en del af vores kaninpasserordning på Svanholm. Jeg prøver også at finde lidt tid til at tegne og male og spille guitar.  

Jeg bor på Svanholm fordi: Svanholm består af en masse søde mennesker som det er en stor fornøjelse at bo sammen med. Det er dejligt at have i min bevidsthed at her er trygt og rart for min søn at bo og færdes. Vi har nogle værdier og forsøger at holde en livsstil som jeg kan tilslutte mig helhjertet. Det er fornuftigt, praktisk og berigende mentalt at bo på den måde vi gør.  

For tiden optager dette mig på Svanholm: At alle trives godt. Både de hjemmearbejdende og de udearbejdende - børn og voksne.

Jeg drømmer om at vi på Svanholm: Kan blive mere selvforsynende.

Mit yndlingssted på Svanholm: Det er nok Svanholm Børnehus, hvor jeg arbejder. Jeg holder rigtig meget af at være i Børnehuset både når huset runger af glade unger og når der kun er mig. Huset er gammelt og rart med tykke bjælker og sjove møbler. omgivelserne er fantastiske - i alle retninger. Der er skov, sø, mark, kostald, pakkehal og forskellige dyr vilde som tamme som vi jævnligt støder på når børnehaven færdes ude. Vi kan følge med i hverdagen på Svanholm for det arbejdende byggefolk, landmænd, køkkenfolk, grøntavlere og kopassere. Vi får altid en varm modtagelse og en venlig forklaring på hvad den pågældende er i færd med at lave af spændende ting og sager.