Rundvisninger på Svanholm

Vi tilbyder flere forskellige måder at komme på rundvisning på Svanholm.

Alle rundvisninger starter i Cafébutikken, Svanholm Gods 16A.


1: Søndagsrundvisning.

Sommer (maj til og med september): Hver søndag kl. 11.00.

Vinter: Rundvisning en gang om måneden, nemlig den sidste søndag i måneden kl 11.00 (undtagen december, hvor vi springer over - der er alligevel ingen der har tid til noget i december).

Rundvisningen starter kl. 11.00 og tager ca. halvanden time. Den afsluttes i Cafébutikken med en kop kaffe eller te og 2 kugler Svanholm-is udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis.

Pris: 120 kr. pr person. Børn op til 12 år ifølge med voksne gratis. (Børnene betaler naturligvis for eventuel forplejning). Vi tager kort, Mobilpay og kontanter.

Tilmelding ikke nødvendig, men kom gerne lidt før kl 11, så du kan bestille hvad du vil nyde efter rundvisningen.

2: Grupperundvisninger med egen guide.

Denne rundvisning henvender sig til større eller mindre grupper. I har jeres egen guide med rundt og kan derfor få netop den historie I interesserer jer for. Vi kan lave rundvisninger når som helst, men planlægger du besøg i sommerperioden, er det en god ide at booke i rigtig god tid, vi har mange besøgende om sommeren.

En sådan rundvisning tager normalt ca. halvanden time og vi anbefaler at slutte af i caféen med kaffe og Svanholm-is. I caféen er der mulighed for at stille mere generelle spørgsmål eller få uddybet særlige emner. Man kan jo også bare nyde sin gode kop kaffe eller te og overraske sine smagsløg med Svanholm-is, der byder på helt nye - og rigtig velsmagende - ingredienser.

Prisen for en rundvisninger er 100,- kr. pr. person (mindste beløb er 1.000,- kr.). Børn op til 12 år ifølge med voksne, gratis. Hvis gruppen er stor, sætter vi 2 rundvisere på, så alle kan se og høre.

Ønsker I at afslutte med kaffe  og Svanholm-is - udviklet i samarbejde med Hansens Flødeis - koster det 60,- kr. pr. person. Det er også muligt at starte eller slutte med frokost. Hør mere ved at kontakte Oplevelser.

3: Oplevelses- og inspirationsdage 

En fælles dagsoplevelse for hele arbejdspladsen. Med fokus på økologi, nærvær og det forpligtende fællesskab, åbner vi op for inspiration, vender op og ned på tankesættet og ryster medarbejderne sammen. Vi strikker et program sammen, der passer til jeres ønsker.

4: Foredrag om Svanholm

Vi kan hyres til at holde fordrag hos jer.  Se nærmere her.

 

De fleste som har været på rundvisning her ender med at stille sig spørgsmålet: Kunne jeg bo sådan et sted. Det afgørende er ikke, hvad svaret er. Det afgørende er, at tilhøreren for en stund har gjort sig tanker om, at der findes andre måder at bo og leve på.

Tilmelding og spørgsmål om rundvisninger eller foredrag: oplevelser@svanholm.dk eller mobil 40400357.

Har I fået taget et rundvisningsfoto ? - så se det her:

     

At færdes på Svanholm

Vi har tydeligt markeret hvilke områder, der er for alle og hvor vores privatliv begynder. Selv om vores sted er stort og næsten kan virke som et offentligt tilbud, så er det jo vores hjem og vi har præcis samme lyst til og behov for at være private som alle andre. Det håber vi, at du forstår og respekterer. Kommer du med en rundvisning, er alle indstillet på det og du er hjertens velkommen.