Hvor vi bor og lever i Svanholm Storkollektiv

I Svanholm Storkollektiv bor vi mange forskellige mennesker sammen. Singler, par uden hjemmeboende børn og børnefamilier. Det kræver en forskelligartet boligmasse, som vores skønne bygninger heldigvis giver de bedste rammer for.

Kollektivisterne på Svanholm bor meget forskelligt. Nogle bor i vores kolonier i nabolandsbyerne, mens andre bor i husene på selve godsområdet. Der er singleboliger, familieboliger og plads til at bo flere sammen i mindre bogrupper. 

Fordelingen af de mange forskellige boliger foregår ikke efter den enkelte kollektivists indkomst, som man er vandt til ude i samfundet. I stedet sker fordelingen efter princippet, at alle svanholmere – store som små – skal have et værelse.

Fordelingen står vores omflytningsgruppe for. Det kan godt være noget af et puslespil at fordele boligerne, når børn flytter hjemmefra eller par vælger at flytte hver til sit, men det lykkes næsten altid at finde løsninger som alle implicerede kan se sig selv i.

De fleste boliger har adgang til eget bad og toilet – og til et køkken hvor man kan lave mad hvis man indimellem ikke gider spise i spisesalen ved storkøkkenet.

Her på siden kan du se nogle af de forskellige boliger Svanholm Storkollektiv råder over.

KONTAKT

Administrationen:
Svanholm Gods 4A
4050 Skibby

Tlf.: +45 47 56 66 70
adm@svanholmgods.dk

Pr og presse: pr@svanholm.dk // tlf.: 50470464

ÅBNINGSTIDER
Gårdbutik og café:
Caféen åbner igen til april 

Kontakt: cafe@svanholmgods.dk

Rundvisninger
Vi åbner igen for rundvisninger til april, hver søndag kl.11. Pris 100 kr. Tilmelding ikke nødvendig.

Grøntsalget: Alle dage kl. 10-17 (fra 1. maj – 1. nov.)

WEBSHOP
svanholmgods.dk/shop