Vi sætter stor pris på hverdagen

På Svanholm har vi flere servicegrupper, der gør vores hverdag nemmere: Al vor mad på Svanholm er økologisk og en stor del kommer fra vores selvforsyning. Dygtige medarbejdere tilbereder maden til os i fælleskøkkenet. Vi skal altså ikke købe ind, kokkerere og vaske op hver dag. Vi kan gå i fælleskøkkenet og spise aftensmad 6 ud af ugens 7 dage, eller tage maden med hjem i vores egne køkkener.

Én gang om måneden skal vi dog selv være med til at lave mad, og to gange om måneden skal vi vaske op. Det sker i hyggeligt fællesskab med fire andre i det store fælles køkken. Når man har lyst, kan man også altid lave mad i sit eget køkken og hente råvarerne i fælleskøkkenet.

Bygningsgruppen tager sig af bygningsvedligehold, renovation og meget andet, så vi ikke selv skal slå græs, skovle sne og rense tagrender.

Regnskabsgruppen har styr på den fælles økonomi og vores skatteforhold som kollektive godsejere.

Den høje service betyder, at når man har fri, så har man fri. Og for en børnefamilie betyder det, at ulvetimen er afskaffet – den er der vist ingen der savner. Og så er der herlighedsværdierne ved at være godsejer: Vi har egen skov, masser af dyr, egen børnehave – masser af plads til at være både sammen eller sig selv – eller bare være.

Aftensmad til alle – 6 af ugens dage.

KONTAKT

Administrationen:
Svanholm Gods 4A
4050 Skibby

Tlf.: +45 42 14 08 80
adm@svanholmgods.dk

Pr og presse: pr@svanholm.dk // tlf.: 50470464

Ledige stillinger: Svanholm søger 2 håndværkere til bæredygtigt at vedligeholde, bygge nyt og bygge om. Hent jobopslaget og læs mere her

ÅBNINGSTIDER
Gårdbutik og café:
Caféen er åben kl. 10-17:
– hver fredag, lørdag og søndag
– helligdage og skoleferier
– hele juli.

Kontakt: oplevelser@svanholmgods.dk

Rundvisninger: Hver søndag kl.11. Pris 130 kr. Tilmelding ikke nødvendig.

Grøntsalg: Alle dage kl. 10-17 (fra 1. maj – 1. nov.)

Webshop:
svanholmgods.dk/shop