Vi sætter stor pris på hverdagen

På Svanholm har vi flere servicegrupper, der gør vores hverdag nemmere: Al vor mad på Svanholm er økologisk og en stor del kommer fra vores selvforsyning. Dygtige medarbejdere tilbereder maden til os i fælleskøkkenet. Vi skal altså ikke købe ind, kokkerere og vaske op hver dag. Vi kan gå i fælleskøkkenet og spise aftensmad 6 ud af ugens 7 dage, eller tage maden med hjem i vores egne køkkener.

Én gang om måneden skal vi dog selv være med til at lave mad, og to gange om måneden skal vi vaske op. Det sker i hyggeligt fællesskab med fire andre i det store fælles køkken. Når man har lyst, kan man også altid lave mad i sit eget køkken og hente råvarerne i fælleskøkkenet.

Bygningsgruppen tager sig af bygningsvedligehold, renovation og meget andet, så vi ikke selv skal slå græs, skovle sne og rense tagrender.

Regnskabsgruppen har styr på den fælles økonomi og vores skatteforhold som kollektive godsejere.

Den høje service betyder, at når man har fri, så har man fri. Og for en børnefamilie betyder det, at ulvetimen er afskaffet – den er der vist ingen der savner. Og så er der herlighedsværdierne ved at være godsejer: Vi har egen skov, masser af dyr, egen børnehave – masser af plads til at være både sammen eller sig selv – eller bare være.

Aftensmad til alle – 6 af ugens dage.

KONTAKT
Svanholm Gods 4A
4050 Skibby
Tlf.: +45 47 56 66 70
adm@svanholmgods.dk

ÅBNINGSTIDER
Gårdbutik: Vinterlukket. Bestil i webshop og afhent her
Grøntsalget: Vinterlukket. Bestil i webshop og afhent her.

Webshop http://svanholmgods.dk/shop
Se menu og sortiment her.